ویلای ییلاقی لواسان | ایرج کلانتری ، ایمان امین لاری

ویلای ییلاقی لواسان | ایرج کلانتری ، ایمان امین لاری
موقعیت: ایران ، اصفهان ، خیابان نظر غربی
معماران: ایرج کلانتری ، ایمان امین لاری
همکاران طراحی: سوران متوسل، صنم کلانتری، الهه کریم نیا، فرنوش غلامی، زهرا آخوندی، افسانه اسعدی
طراحی سازه: شاهین ظلی (شرکت کارما طرح)
طراحی تاسیسات: امیر آزمایش، بهروز نوری
مدیر طرح: مهندس ایرج کلانتری
اجرا: پیرزاده
ناظر: امین لاری (شرکت خانه طرح)
تاریخ شروع: ۱۳۸۸
مساحت زمین: ۹۰۲ متر مربع
زیر بنا: ۶۴۰ متر مربع

سایت پروژه، زمینی با مساحتی حدود ۱۲۰۰ مترمربع و واقع در قسمت جنوبی زاینده رود اصفهان است. ساختمان دارای دو سطح اشغال بوده که در قسمت غربی به صورت یک مستطیل و در قسمت شرقی به صورت ذوزنقه مقرر شده‌اند و از طریق حیاط موجود، که دسترسی آن از حیاط شمالی به صورت پیاده است می‌توان به محوطه‌ی ورودی ساختمان‌ها دسترسی پیدا کرد. یکی از دسترسی‌ها از جنوب شرقی، از طریق یک بن بست اختصاصی و دیگری از طریق کوچه می‌باشد و در قسمت حیاط شمالی ورودی و پارکینگ تعبیه شده که از طریق فضای بازی به صورت مورب به حیاط جنوبی متصل می‌شود. از امتیازات این پروژه، می‌توان به بهره‌برداری مناسب از نور و آفتاب اشاره نمود که به چند وجه ساختمان می‌تابد و به این طریق نور را به تمام فضاهای داخلی ساختمان نیز می‌رسانیم و همچنین با استفاده از نور آسمان و ایجاد ویدهای مختلف و سیالیت بخشیدن به فضا به مهمترین بخش پروژه که ایجاد نور و سایه روشن است پرداخته‌ایم، در این راستا برای فضای داخلی از رنگ سفید روشن و شیشه برای دست‌انداز پله‌ها استفاده شده است.


این خانه نقش مفصل ارتباطی و اتصال اعضای خانواده که در شرایط کنونی مستقل و جدا از پدر و مادر خانواده زندگی می‌کنند را داراست. فضاهای آن متناوبا مورد استفاده‌ی ایشان قرار می‌گیرد و باید جوابگوی نیازهای این جمع با تفاوت‌های سنی و روحیه‌ای باشد. لذا این انفصال و استقلال در سطح اشغال بنا در طبقه‌ی همکف دو محدوده‌ی جداگانه را تعریف می‌کند که از طریق یک پل ارتباطی در طبقه‌ی اول به هم می‌پیوندند، بدین ترتیب فضای باز محوطه از حیاط شمالی از طریق یک حیاط بینابینی (انتقالی) به حیاط جنوبی متصل می‌شوند و امکان نورگیری و دید تمامی اجزاء را فراهم می‌سازد. در طراحی این خانه حتی المقدور سعی شده از کلیشه‌های جاری و متداول فاصله گرفته و عناصر طرح را در سکانس‌های مختلف در کنار هم قرار گیرد و بیننده یا مراجعه کننده به این خانه اتفاقات درونی آن را بسیار متفاوت با پیش‌فرض‌های خود می‌یابد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

×

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما. 

پروفایل شخصی

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه

ورود

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه