طراحی داخلی کافه رستوران مسیر سبز | طه عبودی
موقعیت: ایران، تهران
معمار: طه عبودی
نقشه های فاز دو: طه عبودی
مساحت زیربنا: ۴۳ مترمربع
طراحی و دکوراسیون داخلی: طه عبودی
سال: ۱۳۹۸
عکس: پویا حامدی
مشاور گرافیک: کسری خسرویان، شادی حاجیان
این کافه رستوران در طبقه ی دوم یک مجتمع تجاری در منطقه ی هروی تهران قرار گرفته است. هدف کارفرما از راه اندازی این رستوران ارائه غذا ها و شیرینی های سالم و ارگانیک می باشد. با توجه به این موضوع طراحان در روند طراحی الهام از طبیعت را ایده اصلی قرار دادند. آن ها به واسطه ی گیاهان سبز، مسیری سبز را در ویترین رستوران قرار داده تا مشتریان را به طرف ورودی راهنمایی کنند. این امر علاوه براین موجب پوشش دهی لوله های روکار فن کوئل می شد.
باتوجه به این که فضاهای موجود کوچک و محدود بود، طراحان به واسطه ی متریال و قاب های خاص، بخش آشپزخانه و روشویی را از سالن اصلی رستوران تفکیک ساختند. همچنین سقف کاذب آشپزخانه را جهت عبور تأسیسات حفظ کرده و سقف کاذب سالن را برای جلوهی بیشتر رستوران از لابی مجتمع تجاری حذف کردند. با در نظر گرفتن اهداف و ایدهی اصلی پروژه رنگ سبز به عنوان نماد سلامتی، متریال طبیعی همچون چوب و گیاهان سبز را استفاده نمودند. لوگو و تابلوی رستوران هم به صورتی طراحی شد تا جلوه گر تأثیر تغذیه بر سلامت انسان ها و جامعه باشد. با توجه به این که عمده مشتریان این رستوران ورزشکاران و افراد دوست دار طبیعت بودند، طراحان در روند طراحی از المان های ورزشی و فانتزی، متریال و ضایعات فرسوده و دورریز در طراحی و ساخت مبلمان بهره گرفتیم.