آکادمی علوم ورزشی محمد لوافان | آتلیه معماری لوافان

آکادمی علوم ورزشی محمد لوافان | آتلیه معماری لوافان
موقعیت: ایران،اصفهان، خیابان رباط دوم، کوچه ی گل محمدی اول
معمار: امید لوافان
همکاران طراحی: هادی تیموری، فرشاد برومند، طناز طاهری
مدیر پروژه: محمدرضا لوافان
نوع تأسیسات ـ نوع سازه: سیستم سرمایش و گرمایش مرکزی، فن کویل و داکت فن
کویل دارای سیستم مناسب هوای تازه و تخلیه ی هوا، ترکیبی، اسکلت بتنی با سقف
نهایی خرپایی فلزی
مساحت کل ـ زیربنا: ۳۲۰ متر‌مربع، ۱۱۰۰ متر‌مربع
کارفرما: اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان
تاریخ شروع و پایان ساخت: ۱۳۹۶  -  ۱۳۹۳
عکس: فرشید نصرآبادی، فرشاد برومند

آکادمی علوم ورزشی محمد لوافان به سفارش خیر و خانواده ی او و زیر نظر اداره‌ی کل تربیت بدنی استان اصفهان در سه طبقه و با زیربنای ۱۱۰۰ متر‌مربع در شمال شهر، در محوطه‌ی خانه ی بسکتبال اصفهان و در مجاورت پارک گل محمدی با رویکرد انعطاف‌پذیری و پاسخگویی به یک سناریوی چند عملکردی در جهت ترویج، تقویت و آموزش تخصصی فرهنگ ورزش، در سه سطح عمومی، حرفه‌ای و دانشگاهی طراحی شده است. این بنا علاوه بر آن که می‌تواند به افراد محلی خدمات ارائه دهد، برای برگزاری کمپ‌های ملی، استانی و همچنین برگزاری دوره‌های تخصصی آموزش مربیان و داوران در کلیه ی سطوح مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.
فرم بیرونی بنا به گونه‌ای است که توامان در تعامل با فرم سالن بسکتبال مجاور و بافت مسکونی هم جوار باشد. بازشوها برای بهره‌گیری از نور مناسب در اندازه‌ی مناسب طراحی شده و نورگیری از جداره ی غربی محدود شده است. سازه، تاسیسات و معماری بنا به گونه‌ای طراحی شده است که در فضاهای داخلی یک کل غیر قابل تفکیک ارائه می‌کند. در واقع سازه، تاسیسات مکانیکی و الکتریکی جزئی اصلی از طراحی فضاهای داخلی محسوب می‌شوند.


فضاهای مختلف در طبقات این مجموعه می‌تواند عملکردهای متفاوت مربوط به یک رویداد مانند، کمپ‌های ورزشی یا چند رویداد، مثل اسکان، آموزش و … را پوشش دهد. سازه‌ی این بنا بر اساس نیازهای فضایی، شرایط محیطی و در جهت کانسپت اصلی پروژه از نوع ترکیبی است (اسکلت بتنی با سقف نهایی خرپایی فلزی با پوشش سبک ساندویچ پانل) به گونه‌ای که در طبقات همکف و اول سیستم تیر و ستون با بلوک‌های ترکیبی شرایط بهینه را تامین می‌کند در حالی که در سالن چند منظوره‌ی طبقه ی دوم به لحاظ عملکردی نیاز بوده تا فضایی یکدست و بدون ستون طراحی گردد.
در همین راستا، نورپردازی داخلی بنا برای برنامه‌های فیزیکی مختلف محاسبه شده است. به گونه‌ای که علاوه بر تاثیرات فرمی در طراحی داخلی، آسایش مخاطبین را فراهم کند. نورپردازی حجم بیرونی به گونه‌ای طراحی شده است تا علاوه بر پاسخگویی به نیاز مجموعه در محدوده ی محوطه، جذابیت بصری برای افرادی که در پارک در حال ورزش یا استراحت هستند، داشته باشد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

×

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما. 

پروفایل شخصی

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه

ورود

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه