پیش دبستانی علوم پزشکی شیراز | سید محسن قطمیری

پیش دبستانی علوم پزشکی شیراز | سید محسن قطمیری
موقعیت: ایران ، شیراز ، بلوار نیایش ، مجتمع علوم پزشکی شیراز
معمار: سید محسن قطمیری
متراژ: حدود ۱۹۰۰ متر مربع
طراح سازه: مهندس سعید رستگاریان
طراح تاسیسات میکانیک و برق: دفترفنی علوم پزشکی شیراز
مجری: مهندس سید محسن قطمیری_مهندس علی فتاحی
مدل سازی: سید محسن قطمیری
عکس: سید معین قطمیری

مشخصات مفهومی پروژه:
این مجموعه از هشت کلاس با ظرفیت ۲۰۰ کودک مطابق با استانداردهای بین اللملی و تجهیزات کامل هوشمند سازی و سمعی بصری، سالن سینما سه بعدی ،اتاق مشاور ، پزشک، صبحانه خوری با سقف شیشه ای ،کافی شاپ، بام سبز، اتاق شن، اشپزخانه ،اتاق یوگا و… تشکیل شده است. ساخت کلی مجموعه در حدود ۲۰۰۰ متر مربع میباشد.
با توجه به زمین ارائه شده از سوی کارفرما برای طرح که بسیار کشیده و با عرض ناچیز بوده است، از طرفی بنا به خواست کارفرما این ساختمان باید در سه طبقه طراحی می شد.با توجه به محدودیت های موجود ایده خطی بودن حجم و ایجاد احجام متفاوت برای کاهش تاثیر طول و ارتفاع پروژه بر کودکان از ابتدا در نظر گرفته شد. بدین منظور کنسول ها و تراس هایی باعمق های متفاوت ایجاد گردید تا از یکنواختی و سنگینی حجم کاسته شود. ایده دوم که ان هم در زمان شروع طراحی مورد توجه قرار گرفت، ساختن ساختمانی برای کودکان بود که ان را مانند اسباب بازی های خود دوست بدارند و با ان ارتباط بصری و معنایی برقرار کنند.با این وصف ایده پیش دبستانی به مثابه Lego به وجود امد تا کودکان با دیدن ان خود را درون اسباب بازی غول پیکر تصور کرده و مانند خانه خود بدانند.
از سوی دیگر با توجه به قرار گیری مجموعه در بستری از باغ و منظره ای کوهپایه ای و وجوددید و منظرهای غنی برای کودکان استفاده از پنجره های قدی ، سالن شیشه ای و ایجاد بام سبز در دستور کار قرار گرفت. استفاده از رنگ های شاد و جذاب حتی در پنجره و راه پله های مجموعه علاوه بر یاد اوری ارسی های خانه ایرانی و مدرنیزه کردن این ایده به بچه ها در ایجاد حس خلاقیت و انگیزه برای فراگیری کمک شایانی می نماید.
این مجموعه در چهار سطح وبه صورت کشیده طراحی گردیده است در هر طبقه کلاسها در گوشه های ساختمان قرار گرفته که به وسیله یک پل به هم متصل شده اند.در طبقه زیرزمین فضاهای خدماتی و سینمای سه بعدی قرار دارند.طبقه همکف شامل لابی و رسپشن، اتاق های مدیریت، سالن یوگا ، ابدارخانه و اتاق بازی می باشد.در طبقات اول و دوم کلاسها و صبحانه خوری قرار دارند و در بام مجموعه هم کافی شاپ به همراه با سبز برای دیدار اولیا و مربیان در نظر گرفته شده است.
با توجه به فاصله زیاد ورودی مجموعه با ساختمان پیش دبستانی ایده دسترسی کودکان با قطار به ایستگاه ورودی مجموعه مطرح و مورد موافقت قرار گرفت.

مشخصات فنی پروژه:
در این پروژه برای اولین بار در ایران از ۲۳ رنگ در نمای HPL مجموعه استفاده وبا توجه به ایده لگو بالغ بر ۲۰۰۰ قطعه HPL به صورت پازل با طراحی غیر هم شکل روی نما نصب گردید. شیشه های رنگی راه پله ها به علت وجود تنوع رنگی زیاد نیاز به شفاف بودن در عین رنگی بودن به ناچار از اسپانیا سفارش داده شد و دیوار های شیشه ای متعدد با اندازه های مختلف ایجاد گردید که برخی از انان کاملا سفارشی و مخصوص این پروژه طراحی و ساخته شده است. در این پروژه، پلی شیشه ای در میان دید مجموعه نصب گردیده که با دیواره های سبز تزیین گردیده است. تمامی مجموعه مجهز به سیستم هوشمند از جمله: کنترل نور، دما، صوت، پرده های برقی، شبکه های اینترنت ، سینمای سه بعدی و… می باشد. نور ودمای اتاق ها به صورت هوشمند کنترل میگردد.تمامی کلاسها در سه غالب مختلف نورپردازی گردیده تا مربی بتواند بر اساس نیاز کلاس را نورپردازی کرده و تم های فضایی به وجود اورد.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

×

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما. 

پروفایل شخصی

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه

ورود

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه