Search
Close this search box.
Search

رستوران باغ پدری | دفتر معمارى اِوْ

رستوران باغ پدری | دفتر معمارى اِوْ
مکان: مازندران،آمل،جاده سرخرود
متراژ: ۱۰،۰۰۰ مترمربع
طراح: دفتر معماری او دیزاین |Ev.design.office|
معمار مسئول: نسترن توکلی | مجتبی نقی زاده
مجری: آرین یزدانی،سپهر خسروداد
کارفرما: آقایان آرین یزدانی|آروین یزدانی
وضعیت: ساخته شده
تغییر کاربری-بازسازی ۹۸-۹۷

وضع موجود

مکان پروژه واقع در یکی از شهرهای استان مازندران شامل یک باغ و خانه کوچک قدیمی در درون آن بوده که با توجه به وضعیت نامناسب و همچنین خواسته ی کارفرما مبنی بر تبدیل آن به یک رستوران باغ و با در نظرگیری پتانسیل های موجود آن، تصمیم به بازسازی در دستور کار قرار گرفت.

توضیحات


در قدم اول با بررسی مکان پروژه و ارزشیابی باغ و بنای موجود دو تصمیم اساسی صورت گرفت. یکم استفاده از پتانسیل باغ شامل کاج های قدیمی کاشته شده در دو سو و در نظرگیری مسیر کاشت آن به عنوان محور عمودی و آکس ورودی مجموعه و دوم بازسازی و تبدیل خانه قدیمی به عنوان هسته مرکزی جهت کاربری جدید-رستوران-
در ادامه با ایجاد الگوی هندسی هشت ضلعی عمود بر مسیر کاشت کاج های باغ و توزیع خانه هایی کوچک بر روی مسیر هشت ضلعی جهت برآورده ساختن خواست کارفرما مبنی بر داشتن فضاهای خصوصی جداگانه مستقل از رستوران اصلی-هسته مرکزی- (با این کار علاوه بر ایجاد مفهوم متفاوت تر نسبت به آنچه تحت عنوان آلاچیق در مجموعه های رستورانی حال حاضر با کیفیت پایین رایج است)، علاوه بر داشتن فضاهایی کوچک تر و کاملا مستقل به عنوان اعیان محوطه؛ فضاهای خالی مابین آن ها -عرصه- کوچه باغ های مجموعه را شکل داد.
در داخل رستوران اصلی نیز با حذف دیوارهای زاید و نیمه باز کردن دیوارهای داخلی و تعریف کیفیت فضایی مختلف برای هر یک از آن ها گوشه هایی دنج و نیمه مستقل بوجود آمد تا بتواند آرامش مورد نیاز برای کاربر مجموعه فراهم آورد. در ادامه با باز کردن بخشی از سقف داخلی و نمایان ساختن سازه و تبدیل اسکلت آن به عنوان سازه چوبی نمایان و همچنین استفاده از الوارهای چوبی مرتبط با معماری قدیم منطقه و متریال نهایی پوشش های دیوار کار بازسازی نهایی گردید. باز زنده سازی فضای خانه های قدیمی ایرانی با رویکردی مینیمالیستی به آیتم های موجود در آن از اهداف پروژه حاضر می باشد.
سعی شد با ایجاد کیفیت های فضایی و عدم استفاده از کلیشه های کلاژ مانند رایج ترکیبی از سنت معماری و نیاز های امروزی تحت عنوان یک مجموعه رستورانی قابل اراِئه باشد .

آدرس رستوران باغ پدری:

×
جامعه معماران ایران
نوع متریال
انتخاب
نوع متریال
نوع پروژه
انتخاب
نوع پروژه
ماشین گفتمان شهری | استودیو معماری درک فضا

ماشین گفتمان شهری | استودیو معماری درک فضا

ماشین گفتمان شهری | استودیو معماری درک فضا موقعیت: ایران، یزد، میدان شهید ریاضی، بلوار ابن سینا، پلاک13کارفرما: دکتر مقیمیعملکرد: کلینیک آزمایشگاهیتیم طراحی: حانیه دانشور، بهاره پزشکی، فاطمه حسنلواجرا: سعید بخشیمدیر پروژه: مهیار جمشیدینظارت: سعید بخشیتیم سازه و تاًسیسات: عمادی، اکبرپوریان، مردانیگرافیک : بیتا رضایی، امیرحسین محمد، رومینا قورچیان، ملیکا

ادامه مطلب »

ساختمان مسکونی مهر | آرا علی آبادی، آرش علی آبادی

ساختمان مسکونی مهر ،  آرش علی آبادی، آرا علی آبادیموقعیت: ایران، شیرازمعمار مسئول:  آرش علی آبادی، آرا علی آبادیتیم طراحی: نازنین مجاهد، ماهوش نظری، مهسا حسینی، رضا کاتبی، مهسا محمدپورمساحت: ۱۱۰۰ مترمربععکس: نوید عطروشاتمام پروژه: ۱۳۹۹ هشدار! تمامی اطلاعات پروژه و توضیحات، از زبان طراح محترم پروژه و تمام حقوق

ادامه مطلب »
کافه کناری گروه معماری معیار

کافه کناری | گروه معماری معیار

کافه کناری | گروه معماری معیار موقعیت: تهران ، چهار راه ولیعصرتیم طراحی : محمد کاظم هوشمند ، علی مقتدریمساحت پروژه:  170 مترمربعسال  اتمام: 1400وضعیت : ساخته شدهایده طراحی :ایجاد ریتم و تکرار با شکل دایره و استفاده خلاقانه از متریال آجر بهمنی و لوله های کارتنی.عکس : مهرنام روشن

ادامه مطلب »
ویلای کنار خط | گروه معماری سروستان

ویلای کنار خط | گروه معماری سروستان

ویلای کنار خط | گروه معماری سروستان موقعیت: اصفهان، اشکاوندمعماران:ناصر حسن پور، سعید فروغیتیم طراحی: ناصر حسن پور، سعید فروغی، مهسا ترکان، حدیث مبلی، ستاره پورمصداقیسال تکمیل: 1401زیربنا: 310 متر مربععکس:  نگار صدیقیکارفرما: خانواده ریاضیاتمتریال های استفاده شده: میکروسیمنت، آجر هشدار! تمامی اطلاعات پروژه و توضیحات، از زبان طراح محترم پروژه و تمام حقوق مادی و

ادامه مطلب »

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما.