بازسازی دفتر کار خصوصی | دفتر معماری باغ ایرانی

بازسازی دفتر کار خصوصی | دفتر معماری باغ ایرانی
موقعیت: ایران ، تهران ، میدان ونک ، برج نگار
معمار: مهسا مجیدی
عملکرد: اداری
همکاران طراحی: انوشه احمدی، پانته آ پرهامی، مینا نبوی
طراحی و دکوراسیون داخلی: دفتر معماری باغ ایرانی
نوع تاسیسات: فن کویل و چیلر
نوع سازه: اسکلت فلزی – سقف کامپوزیت
مساحت زمین: ۱۰۰۰ متر مربع
زیربنا: ۱۰۰۰ متر مربع
کارفرما: خصوصی
تاریخ شروع / تاریخ پایان ساخت: ۱۳۹۸/۰۷-۱۳۹۸/۰۲
عکس: افشین قادرپناه

کارخانه مشهور تولیدی در تهران قصد داشت تا کارکنان خود را که قبلاً در کارخانه مستقر بودند به طبقه ۲۴ برج اداری نگار در مرکز تهران منتقل کند. این فضا با طرح مدور و پنجره‌های کف تا سقف در اطراف محیط ، دارای چشم‌اندازهای دیدنی از شهر تهران است. کارفرما درخواست داشت تا دفتر جدید به شیوه‌ی پلان باز طراحی شود و ماهیت فعالیت‌های صنعتی کارخانه در دفتر مرکزی نیز احساس شود.
از آنجایی که این فضا قبلاً به عنوان نمایشگاه استفاده می‌شد و عناصر اضافی زیادی در آن وجود داشت، اولین مرحله‌ی طراحی حذف کلیه‌ی پارتیشن‌های اضافی، کارهای چوبی و گچ‌بری روی سقف، دیوارها و ستون‌ها بود. این کار به ما اجازه داد تا سقف بتنی موجود و عناصر مکانیکی آن را آشکار کنیم. سپس سقف رنگ‌آمیزی شد و در طرح نهایی در معرض دید قرار گرفت.


فضاهای بسته‌ی مورد نیاز، مانند دفاتر مدیر و محوطه‌ی غذاخوری، در امتداد شاخه‌های آسانسور و هسته‌ی ساختمان طراحی شدند تا بقیه‌ی فضاها باز بماند. به منظور حفظ ماهیت صنعتی طراحی، تمام پارتیشن‌های فلزی با کمک پیمانکاران در محل ساخته شدند. این سفارشی‌سازی عناصر پارتیشن در سایت، یک طراحی و فرآیند ساخت منحصر به فرد ایجاد کرد که کاملاً مبتنی بر تجربه و مهارت ساخت بود.
دو جزیره‌ی شناور به عنوان اتاق اصلی کنفرانس و دفتر مدیریت در فضای آزاد شکل گرفت. این فرم های مکعبی خالص در نقاط استراتژیک پروژه ایجاد شد تا به فرآیند گردش و مسیرهای حرکتی در فضا کمک کند و آن را جذاب‌تر نماید. مسیرهای حرکتی در محیط اداری با علائم گرافیکی در کف مشخص‌تر شدند تا حرکت و تعاملات اجتماعی در پروژه تقویت شود.


حجم‌های دایره‌ای شکل، با الهام از پلان ساختمان و ایده‌ی جمع‌آوری کارمندان به دور هم، به عنوان اتاق‌های تلفن و محل‌های ملاقات به فضای باز اداری اضافه شدند. این احجام با ساختاری فلزی شکل گرفتند و توسط لایه‌های چوب بلوط پوشیده شدند. استفاده از مصالحی مانند چوب طبیعی در تضاد با ماهیت فلزی فضا، بافت و حس گرم و سرد در محیط را متعادل می‌کند.
در نهایت قلب دفتر کار به فضای تعاملات اجتماعی، کاری و بار اختصاص داده شد تا به بالا بردن جذابیت محیط کاری بین کارمندان کمک کند.برای رسیدن به محیطی سبز و پویا، گیاهان در محفظه‌های بزرگ فلزی قابل حمل به فضای آزاد اداری اضافه و پخش گردید.
واحد‌های تاسیساتی پروژه برای اطمینان به ایجاد تهویه مطبوع، جلوگیری از هدر رفت انرژی و رسیدن به معماری پایدار بازطراحی شدند.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

×

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما. 

پروفایل شخصی

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه

ورود

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه