پاییز ۶ | استودیو حامد حسینی | تهران

پاییز ۶ | حامد حسینی
موقعیت: ایران | تهران | خیابان قیطریه | خیابان کتابی | کوچه شعله | پلاک ۷
 استودیو حامد حسینی
معمار: سید حامد حسینی
تیم طراحی: شادی شادمان روز
عکاس: محمد حسن اتفاق
تاریخ شروع و اتمام طراحی: ۱۳۹۷
تاریخ شروع و اتمام اجرا: ۱۳۹۷-۱۴۰۰
مساحت سایت پروژه: ۶۵۰ m2
مساحت طبقه همکف: ۴۳۰ m2
مساحت کل ساخته شده: ۳۷۰۰ m2
نوع ساختمان: مسکونی
مهندس یا مشاور عمران / سازه: اشکان فیضی راد
شرکت سازنده/ اجرا : گروه ساختمانی فراسازان
مدیر اجرایی پروژه:یوسف فراهانی
تیم اجرایی پروژه:فرید فراهانی-علی فراهانی-سالار نگهبان-کیانا مقدم
طراح سه بعدی : شادی شادمان روز
دیاگرام: ملیکا عسگری سرشگ – فاطمه سادات عبیری

– پروژه پاییز ۶ در منطقه ۱ تهران و در تلاقی سه خیابان فرعی واقع شده است. در قسمت شمالی پروژه فضای سبز کوچکی قرار دارد. به همین دلیل ورودی مجموعه در این قسمت تعریف گردید تا ضمن تأیین دسترسی آسان تر، بتوان از منظره ی مطلوب فضای سبز کوچه در قسمت لابی مجموعه بهره برد.
– پوسته نما با ریتم غیر یکنواخت و نهاز و نخیرهایی برگرفته از معماری ایران پوشید شد تا بازی نور و سایه در هر ساعت از روز چهره متنوعی را به بیننده ارائه نماید. در میان این احجام حضور پراکنده و ناگهانی گیاهان نیز کمک نموده تا شاهد سطحی یکنواخت نباشیم.

– انتخاب ترکیب آجر و سنگ ضمن داشتن هماهنگی با یکدیگر، در راستای احترام به سیمای شهر و به منظور همنشینی هرچه مناسب تر با بناهای پیرامون صورت گرفته است.


– شکل پازل گونه‌ی پنجره‌های نما با ابعاد متفاوت و متنوعش علاوه بر تمایز با فرم‌های رایج یک کل پیوسته را شکل داده که بستری برای دربرگرفتن سایر الحاقات باشد.


– دسترسی عمودی در میانه‌ی ضلع شرقی جای‌گرفت تا تقسیم واحدها با بهره‌گیری هرچه بیشتر از نور طبیعی صورت پذیرد، به نحوی که فضای تقسیم و مشاعات به حداقل ممکن کاهش یابد.


– پلکان ، آسانسور و راهروی تقسیم واحدها با متریال شفافش منجر به حفظ ارتباط بصری فضاها و درنتیجه بزرگتر نشان داده شدن آن گردید.


– همچون روال همیشگی، استفاده از گیاهان در نما، لابی، مشاعات زیرزمین ها، فضای تقسیم بین واحدها و بخش های متعددی در داخل هر واحد به چشم می‌خورد.

با همین رویکرد تلاش گردید تا حیاط ساختمان که به دلیل عبور دو رمپ تقریبا سطح مناسبی برای محوطه‌سازی و کاشت گل و گیاه نداشت نیز به بهینه ترین شکل مورد استفاده قرار گیرد بدین منظور سقف مسیر تردد خودروها با تمهیدات مناسب بستر باغچه های حیاط گردید.
طبقه همکف شامل دو بخش است که قسمت جنوبی آن فضای توقف خودروها و قسمت شمالی و مطلوب تر آن لابی مجموعه را در خود جای داده است. این لابی ضمن داشتن فضاهای نشیمن و انتظار شامل محل استقرار نگهبان و تجهیزات امنیتی است که با حضور یک آب نما و باغچه هایی در بدنه و میان آب نما زینت داده شده است. طبقات۱- و ۲- علاوه بر تأمین فضای پارک ماشین‌ها و انبارهای لازم، شامل سالن اجتماعات و سرایداری مجموعه می باشند.


– پروژه با ۵ طبقه مسکونی، در مجموع شامل ۱۵ واحد مسکونی ۳ خوابه با متراژهای ۱۵۰و ۱۲۵ مترمربع است.


– بام ساختمان پاییز ۶ امکانات متنوعی نظیر سرویس بهداشتی، آشپزخانه، باربیکیو، جکوزی، فضای آفتاب گرفتن و فضاهای نشیمن و پیاده روی را در خود جای داده است. فضاهای نشیمن متعدد به دلیل تعداد زیاد واحدها و امکان استفاده همزمان با فواصل مناسب و درنقاط پراکنده قرار گرفته اند. مسیرهای حرکتی با عبور از میان باغچه ها فضای مناسبی برای پیاده روی تعریف کرده اند.


از نکات درنظرگرفته شده در طراحی و چیدمان روف گاردن توجه به دید و منظر سایت است. به دلیل دید مطلوب در سمت شمال (کوه های شمال تهران) و جنوب (پارک قیطریه) دیوارهای این دو ضلع با شکاف هایی کوتاه شده‌اند ضمن آنکه جداره غربی مشرف به پلان همسایه با دیوارهای بلندتری محصور گشته است.

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

×

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما. 

پروفایل شخصی

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه

ورود

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه