شوروم شرکت دمساز صنعت | مهندسین مشاور صحیفه اسکان
موقعیت: ایران، تهران
معماران: خانواده سوادکوهی فر
تیم طراحی: ساسان سوادکوهی فر، علی سوادکوهی فر، عماد سوادکوهی فر، عرفان سوادکوهی فر، مهدی کیانی، شهاب مهاجرانی، حدیث کلهر، داوود علی اکبریان
نقشه های فاز دو: مهدی کیانی
مساحت: ۱۲۵ متر مربع
اجرا: مهندسین مشاور صحیفه اسکان
طراحی تأسیسات: مهندسین مشاور صحیفه اسکان
سرپرست کارگاه: مهندس قلعه نوعی
سال: ۱۳۹۷
مشاور رسانه ای: تارا محبعلی
مشاور گرافیک: محمدرضا جوکار
در طی طراحی این پروژه با توجه به این نکته که کارفرما از طراحان درخواست فضایی منحصر به فرد در بازه ی زمانی محدود در بنایی با عمر بیش از ۵۰ سال داشت، طراحان تمام تلاش خود را کردند تا در همان بدو ورود، مراجعین و مشتریان را با فضایی که هرگز انتظار دیدنش را ندارند رو به رو کنند. جهت دستیابی به هدف اصلی، کانسپت غار می توانست به عنوان اولین فضایی که انسان در آن شروع به اختراع آتش و فناوری شکار و پخت و پز کرد، ایده ای کاربردی و مناسب برای تحت تاثیر قراردادن مشتریان شو روم فروش تجهیزات آشپزخانه صنعتی بوده و با فرم های خاصی که طراحی شده با توجه به نورپردازی منحصر به فرد امکان این را دارد خود را برای همیشه در ذهن مخاطب جای دهد.
قرار بر این بود تا در این شو روم مراجعه کننده پس از بازدید از تجهیزات آشپزخانه، غذای پخته شده با همان تجهیزات را نیز در محل شوروم تست کنند. این موضوع قدرت آن را دارد تا تفکر مشتری را نسبت به برندی که در آن حضور دارد تغییر داده و با دیدی مثبت به بازدید از شوروم بپردازد، تمامی مراحل طبخ غذا به صورت همزمان با ویدیو پروژکشن بر روی پرده ای که در شوروم طراحی شده است پخش شود، تا هیجان در شوروم پا برجا باقی بماند.
با وجود چالش کمبود فضا و نیاز کارفرما به فضاهای مختلف با کارایی های متفاوت سعی شد فرم های طراحی شده صرفا برای زیبایی نباشند و نقش تقسیم فضا در پروژه را هم عهده دار باشند. با علم بر این نکته فضاهایی نیمه خصوصی و خاص برای کارمندان بخش حسابداری و نیروی انسانی طراحی گردید تا کوچکی فضا، برای آنان احساس نشود.