رستوران سوپ چی، شرکت طراحی و ساخت همرنگ و محرابی
موقعیت: ایران، تهران
معمار مسئول: همایون همرنگ، مرتضی محرابی
تیم طراحی: فرزانه اسحاقی، حسام سیکارودی
مساحت زیربنا: ۲۳۰ مترمربع
کارفرما: آقای احمدی
عکس: استودیو نیمکت، فرزاد باقرزاده
اتمام پروژه: ۱۳۹۷
هشدار!
تمامی اطلاعات پروژه و توضیحات، از زبان طراح محترم پروژه و تمام حقوق مادی و معنوی طرح متعلق به ایشان می باشد.
ما در طراحی این رساتوران با نگاهی مدرن به معماری اصیل ایرانی و با توجه به تقسیمات، پیمون هها، نقاط ضعف و قوت یک مغازه قدیمی و عملکرد های دقیق مورد نظر کارفرما پروسه طراحی را پیش برده ایم تا حس و حال پروژه در راستای هماهنگ با کاربری آن شکل گیرد.