رستوران ایتالیایی گرانو | دفتر معماری هوبا طرح

رستوران ایتالیایی گرانو | دفتر معماری هوبا طرح
موقعیت : ایران، تهران
معمار: هومن بالازاده
مدیر پروژه : بهنام برزگر
عکس: پرهام تقی‌اف
تیم طراحی: بهرام افسری، الهام صیفی آزاد، بهنام برزگر
سال : ۱۳۹۱
کاربری : تجاری، رستوران
مساحت پروژه : ۷۵ مترمربع

پروژه رستوران ایتالیایی گرانو، با مساحت ۷۵ متر مربع، در خیابانی یک طرفه در یک دسترسی اصلی شهری واقع شده‌است. رستوران ایتالیایی گرانو از جمله پروژه‌های بازسازی و تغییر کاربری هوبا دیزاین به سرپرستی هومن بالازاده است که یک مغازه لوازم برقی را با تغییرات معماری داخلی، به یک رستوران تبدیل نموده‌است.
در رستوران ایتالیایی گرانو، با حذف عناصری ثابت از فضای داخلی و باز تعریف آن‌ها سعی در ایجاد المان‌هایی نو متناسب با کاربری جدید در بیرون و درون پروژه شده‌است
از اهداف اصلی طرح، می‌توان در ابتدا به ایجاد فضایی پیوسته از بیرون به درون اشاره داشت و در مرحله بعد به ایجاد پرسپکتیوهای قوی، متنوع و پویا در زوایای مختلف گرانو نسبت به حجم اشاره کرد. تعریف نور و رنگ در رستوران ایتالیایی گرانو نیز براساس موقعیت قرار گیری ناظر است.

رستوران ایتالیایی گرانو دفتر معماری هوبا طرح

بر همین اساس می‌توان تکنیک طراحی را در دو صفحه متداخل بازجست. صفحاتی که براساس وضع موجود و نیاز طرح رستوران ایتالیایی گرانو شکل گرفته‌اند

با توجه به اینکه ساختمان از دو بخش با ارتفاع مختلف تشکیل شده‌بود، برای یکپارچه نمودن آن‌ها تلاش شده‌است و هندسه طرح در بیرون هماهنگ با حرکت ماشین‌هاست، به گونه‌ای که دید مخاطب را به داخل فضای داخلی رستوران ایتالیایی گرانو بکشاند.
افراد در ابتدا وارد فضا با ارتفاع بلندتر شده و پس از آن به کانتر آشپزخانه که در ارتفاع پایین تری قرار دارد می‌رسند.

در رستوران ایتالیایی گرانو، تبدیل سطوح به نوارهای در هم تنیده، از یک طرف فرمی جذاب به نما بخشیده و از طرف دیگر در ادغام کردن عناصر برای ایجاد فضای یکپارچه نیز موثر بوده‌است.
در گرانو به جای آنکه تابلویی روی دیوار نصب شود یا چراغی از دیوار آویزان گردد و یا مبلمان ها مجزا در فضا چیده شود، تمامی عناصر با یکدیگر ادغام گردد تا بتواندبه فضایی یک پارچه دست بیابد.
نوارهای به وجود آمده در رستوران گرانو، به صورت یکی در میان، یکی از نیازهای طراحی را تعریف می‌کنند. به گونه‌ای که می‌توان فضای رستوران ایتالیایی گرانو را تشکیل شده از تقسیم یک در میان دو صفحه دانست.

رستوران ایتالیایی گرانو دفتر معماری هوبا طرح

 

صفحه اول رنگ و مبلمان رستوران ایتالیایی گرانو را تعریف می‌کند و در آن تصاویری انتزاعی از رنگ‌های گرم برگرفته از پاییز چاپ شده‌است که در زمینه سفید با توجه به سه بعدی بودن فضا محو شده‌اند. این مورد خود ایجاد کننده حس مختلف نسبت به پرسپکتیو فضا از دید ناظرهای مختلف است.

صفحه دوم در رستوران ایتالیایی گرانو نیز تعریف کننده نورپردازی است. نورپردازی فضاها کم مصرف هستند و به صورت مخفی در پشت نوارها واقع شده‌اند. نقش این نورها در ایجاد پرسپکتیو نیز همانند نقش رنگ‌ها است.
در شکل‌گیری این نوارها از استراکچری فلزی که پنل‌های گچی روی آن پیچ شده‌است استفاده شده‌است. . پوشش نمایی کف و نوارها از رنگ اپوکسی بوده قابلیت نظافت و همچنین ماندگاری بالایی را بر روی کف و دیوارها داشته باشد.
با توجه به هزینه محدود کارفرما در رستوران ایتالیایی گرانو، قطعات به صورت نقشه یک به یک روی بنر چاپ شده و به سازنده داده شد و این خود کاهش هزینه‌ها را به همراه داشت…

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

×

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما. 

پروفایل شخصی

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه

ورود

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه