بازسازی خانه میری | گروه معماری زند حریرچی

بازسازی خانه میری | گروه معماری زند حریرچی
موقعیت: ایران، تهران
معماران: زند حریرچی، محمدرضا نورمحمدی، سعید مهراد، وحید صادقی، جیران میرزاجانی
تیم طراحی: مهران کربلایی، کسرا خدایی
مساحت: ۲۹۰ مترمربع
نقشه های فاز دو: وحید صادقی، جیران میرزاجانی
دکوراسیون داخلی: دفتر معماری زند حریرچی
نورپردازی: دفتر مهندسی روشنایی نورسافرم
اجرا: محمود محمدی، سعید سلیمی
عکس: استودیو دید
سال: ۱۳۹۷

این پروژه شامل بازسازی خانه میری می باشد که توسط دفتر معماری زند حریرچی طراحی شده است. این آپارتمان با متراژ ۲۹۰ متر مربع در تهران واقع شده است. اکنون در ادامه به شرح پروژه می پردازیم.

حرفه و پیشه ی اصلی خانوادگی کارفرمای پروژه طراحی و بافت فرش با سابقه ای طولانی بود. بنابراین این زوج، به همین واسطه با هنر و مفاهیم تناسبات، رنگ، ترکیب، نور و فضا به طور کامل آشنا بودند و با اهداف اصلی طراحان که دستیابی به فضایی حتی الامکان خالص، یکپارچه و خوانا بود همگام و همدل شدند. متاسفانه در این پروژه محدودیت های فراوانی وجود داشت که موجب شد تا کارفرما با چالش هایی روبرو شود. مزایایی که می بایست تقویت می گشت، خواسته ها و نیازهایی که باید پاسخ داده می شد، محدودیت هایی که ایجاد تغییرات در این پروژه را به حداقل می رساند. با این وجود، داشتن نمایی گسترده و تعداد زیاد پنجره ها که موجب حضور نور در فضا می شد و همچنین وجود تراس هایی در تمامی طول نما به طراحان امکان اتصال درست و بجای پلان داخلی به تراس را داد تا بتوانند فضایی خالص و یکپارچه ای در بخش مرکزی آپارتمان برای ساکنین آن فراهم سازند. علاوه بر این، بخشی از تراس ها را بخش داخلی اتاق ها و سالن نشیمن ادغام کردند تا بدین ترتیب با حذف تراس های فاقد عملکرد، به فضاهایی با کیفیت و ابعادی استاندارد دست یابند.

پیش از بازسازی سالن اصلی خانه به تراس متصل بود. این تراس منبع اصلی تامین نور و دید مناسب (به سمت رشته کوه البرز) به شمار می آمد. اما به دلیل عرض کم تراس، اختلاف تراز، طول زیاد و همچنین عبور آن از مقابل اتاق های خواب تقریبا غیرقابل استفاده به حساب می آمد. طراحان با جابجایی جداره شفاف جدا کننده سالن و تراس، به عرض تراس افزودند و با حذف اختلاف تراز، اجزای زائد تاسیسات و پروفیل پنجره ها فضا را به صورت پیوسته ساختند. در ادامه ی آن با قطع امتداد حرکت تراس از مقابل اتاق های خواب، دسترسی و دید را به بخش های خصوصی خانه به حداقل رساندند. در عوض طراحان یک تراس برای اتاق خواب اصلی در نظر گرفتند تا این بخش خصوصی خانه هم از کیفیت یک فضای نیمه باز محروم نماند. در محل اضافه شدن تراس به نشیمن خوصی با اضافه کردن یک پنجره قدی، ارتباط بصری جذابی میان این دو فضا شکل گرفت که علاوه بر تامین نور بیشتر به سبک‌تر شدن فضای نشیمن منجر شد

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

×

همکاری گرامی!
با تشکر از ارسال اطلاعات، به استحضار می‌رساند پس از بررسی فرم ارسالی، در صورت نزدیک بودن معیارهای طرفین، با شما تماس خواهیم گرفت. با آرزوی موفقیت و حضورتان در کنار ما. 

پروفایل شخصی

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه

ورود

علاقه‌مندی‌ها

فیلتر پروژه‌ها

مقاله‌ها

خانه